top of page
IMG_1033.JPG

Onze Sponsoren

De Thom Ventoux is een sponsorevenement voor The Thom Foundation. Daarbij speelt sponsoren werven voor deelnemers een grote rol. Maar ook gaat de Thom Ventoux zelf opzoek naar sponsoren voor het evenement. Het overzicht van onze sponsoren vind je hier!

ecdd5ff2-3094-4493-bc22-fde9b515afc2.jpg

Stille Willy's

Stille Willy's is sinds 2022 een sponsor van de Thom Ventoux. Met het makkelijk aanvragen van Silent Disco koptelefoons en 100% klanttevredenheid, is elk feestje een succes met Stille Willy's. De Thom Ventoux draait ook om gezelligheid en verbondenheid en daarom zullen wij ook dit jaar er weer een feestje van maken.  Met de sponsoring van Stille Willy's gaat dat helemaal goed komen! 

THTerborg_logo.jpg

Thomashuis Terborg

Thomashuis Terborg is sinds 2022 een sponsor van de Thom Ventoux. Een Thomashuis is een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking, in Nederland. De twee zorgondernemers van Thomashuis Terborg zijn Ivo en Ellen, die verantwoordelijk zijn voor het wonen en de zorg van 9 volwassenen met een verstandelijke beperking. Het motto van Thomashuis terborg is "Iedereen is gelijk, maar niet hetzelfde…", iets wat perfect aansluit bij  The Thom Foundation. 

knipsel.png

Perry Sport

Perry Sport is sinds 2022 een sponsor van de Thom Ventoux. Door de gedeelde passie voor sport en aansluitende kernwaarden zijn wij de samenwerking aangegaan. Perry Sport organiseerd de mogelijk om de Mont Ventoux virtueel te gaan beklimmen voor The Thom Foundation. Wil jij graag meedoen? Meld je dan nu aan!

Liefveld logo zwart.jpg

Liefveld Coffee

Liefveld Coffee is sinds 2022 een sponsor van de Thom Ventoux. Liefveld Coffee verkoopt koffiemachines met toebehoren en koffie met de beste bonen. In hun koffiegemeenschap streven zij naar premium kwaliteitskoffie en gelijke toekomstkansen voor koffieboeren. Dit doen zij door te investeren in jonge koffieboeren in Ethiopië en hen een eerlijk en leefbaar loon te betalen. 

2MOTHERS_Logo_FC557.jpg

2Mothers for a better future 

2Mothers for a better future is sinds 2019 een sponsor van de Thom Ventoux. The Thom Foundation werkt nauw samen met de stichting 2Mothers. Deze stichting is opgericht om kwetsbare moeders op weg te helpen naar financiële onafhankelijkheid. De moeders worden opgeleid in de productie van woon- en gebruiksartikelen van jute.

bottom of page