top of page
IMG_9910.jpg
IMG_0754.JPG
IMG_0754.JPG
IMG_0754.JPG

Hey There

Wat super leuk dat je geïnteresseerd bent in de Thom Ventoux. Op deze pagina vind je meer over het doel van de Thom Ventoux, The Thom Foundation en het team. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. 

Over de Thom Ventoux

OVER DE THOM VENTOUX

Meet The Team
Video afspelen

Ontmoet hier de Thom Ventoux organisatie!

SAMEN, VERBINDING EN MEEDOEN

 

De Thom Ventoux is een initiatief van The Thom Foundation, een stichting die in 2006 is opgericht, door Stefan Bredenbeek en Inge Obdeijn ter nagedachtenis aan hun zoon Thom. The Thom Foundation steunt sindsdien wereldwijd projecten gericht op kinderen met een beperking. Voor meer informatie over The Thom Foundation, kunt u hier de website bezoeken.

De familie van Thom heeft mooie herinneringen aan hun vakanties rondom de kale berg en daarom ontstond in 2012 het idee om een terugkerend sponsorevenement te organiseren met de beklimming van de Mont Ventoux als grote uitdaging.

Elke keer werd de groep groter, steeds meer deelnemers volgden het voorbeeld van de 1e groep. Telkens wel vanuit de kernwaarden die wij als organisatie zo belangrijk vinden:  Samen, Verbinding en Meedoen is belangrijker dan winnen.

In 2025 zal de zesde editie plaatsvinden en wij hopen ook deze keer weer vanuit deze kernwaarden een succesvol evenement voor jou te organiseren met als doel een mooi sponsorbedrag voor de kinderen met beperking wereldwijd. 

Wij hopen jou heel graag te zien!

Thom Ventoux organisatie

TTF
OVER THE THOM FOUNDATION 

The Thom Foundation gelooft in een wereld waarin alle kinderen, dus ook kinderen met een beperking zich kunnen ontplooien, opgroeien in een veilige omgeving en naar school kunnen gaan.  

The Thom Foundation steunt sinds 2006 kleinschalige projecten, wereldwijd gericht op kinderen met een beperking. De projecten zijn gericht op onderwijs, training van leerkrachten, zelfontwikkeling als ook het organiseren van awareness campagnes om de kinderen en hun ouders uit hun isolement te halen. 

OVER DE MONT VENTOUX
il_794xN.2899446765_lwq6.jpg
Locatie:                                           Malaucene
Afstand:                                          21,80 km
Afstand incl etappe:                      90 km
Gem. stijgingspercentage:            7,24%
Max. stijgingspercentage:              12%
Hoogteverschil:                               1617 meter
Hoogte top:                                     1912 meter
De Mont Ventoux
bottom of page