top of page
TV X Perry - Banner Website-2.png

SAMEN, VERBINDING EN MEEDOEN

 

De kernwaarden die wij als organisatie zo belangrijk vinden zijn:  Samen, Verbinding en Meedoen is belangrijker dan winnen.Waardes die moeiteloos aansluiten bij Perry Sport. Ook wij vinden dat sport niet alleen in het teken staat van de individuele prestatie, maar bovenal om betekenisvolle momenten te creëren met familie, kinderen, vrienden & collega’s. 

Vanwege deze connectie zijn wij de samenwerking aangegaan! Dit jaar zal de Mont Ventoux niet alleen fysiek beklommen worden, maar is er vanuit Perry Sport ook de mogelijkheid om de Mont Ventoux virtueel te beklimmen aan de hand van Tacx indoor fietstrainers. 

Deze virtuele beklimming zal plaatsvinden naast de Perry Sport winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. We gaan op zaterdag 28 mei om 10.30 van start met de tocht! Mocht jij in de ochtend niet kunnen, maar wel heel graag mee willen doen aan dit sponsorevenement? Laat dit dan weten in het inschrijfformulier. Bij genoeg aanmeldingen zorgen wij ervoor dat er in de middag ook nog een tijdslot komt! 

Lustrum logo TVT gouden 2022.png
favicon-192x192.png
bottom of page